İSTANBUL / PENDİK - Abdullah Acar Ortaokulu

MUHİTTİN CAN - OKUL MÜDÜRÜ

1983 yılında Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde doğmuştur. İlkokulu Gerdekhisar Köyü İlkokulu’ nda bitirdikten sonra ortaokul ve lise eğitimini Kelkit İmam Hatip Lisesinde tamamlamıştır. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ nden mezun olduktan sonra Batman’ ın Sason İlçesi Yücebağ İmkb Yibo’ ya Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atanmış ve 3 yıl aynı okulda görev yapmıştır. 2012 yılında Pendik İsa Yusuf Alptekin Ortaokulu’ na atanmış ve 5 yıl öğretmen olarak görev yaptıktan sonra Pendik Ömer Öztop Kız Anadolu İmam hatip Lisesi’ nde Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. 2019 yılında okulumuza Okul Müdürü olarak atanmış olup halen görevine devam etmektedir.